Kachnička Otíkovy babičky

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: JOY

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vnitřek pečlivě očištěné kachny vytřeme lisovaným česnekem a naplníme směsí z králičího masa, čtvrtek cibule a jablíčka. Osolíme, okmínujeme a upečeme běžným způsobem.
2
Toto bylo jedno z jídel k ukrytí králičího masa, které už nikdo nemohl ani vidět (a babička nechtěla králíky krmit modrýma a červenýma pastelkama :-))
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Jablka Kachní maso Kmín Králičí maso Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    13. 2. 2007 13:54

    Páni !! A králík je tak výborný a dietní masíčko! Jsou zase tací, kteří by za něj dali cokoliv a dovedou si toho považovat. My máme doma taky dost králíčků, ale nikdy se nám nepřejedli. Není to zrovna maso nejlevnější.... je vidět, že lidi na dědině (taky tam bydlím) jsou už trošku přežraní....Pastelky bych zavrhla úplně.

  • Anonym
    Anonym |

    13. 2. 2007 13:20

    Ty nase babicky byly tak chytra a vynalezave:-)) Skoda ze dnes kraliciho masa neni nazbyt.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: