Kačenčina panenka

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek vepřová panenka
    • koření na steak
    • olej
    • 1
      plechovka nákládané žampiony
    • šunka
    • smetana rostlinná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa jemně naklepeme, ochutíme steakovým kořením, dáme do misky, zalejeme olejem a necháme do druhého dne odležet (nemusí být!).
2
Ve vysoké pánvi si rozehřejeme olej a plátky na něm osmažíme po obou stranách, trochu podlijeme a necháme vydusit.
3
Plátky z pánve vyděláme a do výpeku přidáme žampiony a nakrájenou šunku, chvilku podusíme a zalijeme smetanou. Podle chuti ještě dochutíme solí a steak. kořením.
4
Necháme dobře povařit a nakonec do omáčky dáme přihřát plátky panenky.

Komentáře k receptu

  • Karel Roule
    Karel Roule |

    28. 10. 2007 13:12

    Skvělé jídlo.Přidal jsem kousek červené a zelené papriky,místo šunky šunkový salám a sterilované žampiony.Akorát mě štve že jsem to zapoměl vyfotit.Opravdu doporučuji všem.Děkuji za návod.

  • Irca
    Irca |

    18. 2. 2007 17:04

    Opravdu je to velice dobre. Ovsem jako prilohu jsem zvolila testoviny :)

  • Lucka
    Lucka |

    30. 1. 2007 09:46

    výborná příloha bramboráčky!!!

  • Katka
    Katka |

    30. 10. 2005 14:41

    Velice jsme si s přítelem pochutnali. Já jsem jako přílohu zvolila opečené brambory.

  • Pavla Kolářová
    Pavla Kolářová |

    26. 3. 2005 09:26

    Jaká příloha se hodí??

  • Domča
    Domča |

    8. 2. 2005 06:52

    Panenku jsem neměla,dala jsem kuřecí,ale i tak to bylo výborné.Rychlé a přitom "SUPER".Nám to tedy opravdu chutnalo.