Jogurt

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: gabio

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      l mléko plnotučné
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 1
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do dutého hrnce nalejeme vodu a hrnec naklopíme o 45°. Dále do hrnce nalejeme všechno mléko a dáme ho ohřát na sporáku na teplotu těla (36°-37°C). Když je mléko nahřáte, nasypeme do něj cukr a vyškrábeme jogurt do hrnce. Jogurt pořádně rozmícháme. Ztlumíme sporák na minimum a necháme 5-6 hodin ohřívat. Poté můžeme jogurt podávat. Doporučuji dát do něj čerstvé rozmačkané jahody.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.