Jehněčí s nivou na bílém víně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: 80 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kýtu přes noc necháme vymáčet v mléce, ráno prošpikujeme česnekem, osolíme, opepříme, potřeme tymiánem a zprudka opražíme na oleji. Poté podlijeme vínem a dusíme asi 1 hodinu. Nastrouhanou nivu smícháme se zakysanou smetanou, před dokončením vlijeme a zapečeme.
2
Podáváme s knedlíkem a zapíjíme s červeným vínem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Miroslava Čeřovská
    Miroslava Čeřovská |

    11. 1. 2009 11:27

    Jídlo je naprosto fantastické. Maso se v troubě dělalo asi dvě hodiny, ale stálo to za to. Příprava je docela jednoduchá. Doporučuji jako sváteční jídlo.

Další doporučené recepty: