Játrová paštika II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: princezna

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra namočíme na několik hodin do mléka. Pak je zbavíme všech žláz a umeleme na masovém strojku společně s namočenými rohlíky. Lžíci sádla utřeme se 2 žloutky. Osolíme, opepříme, přidáme trochu strouhané cibule, sekané petrželové natě, pomletá játra, majoránku, nové koření a vše důkladně promícháme.
2
Asi do litrového kastrolu, vymazaného sádlem, vložíme hmotu a vaříme v páře asi 45 minut. Po vychladnutí mažeme na chléb nebo bílé pečivo.

Komentáře k receptu

  • Táňa Miňová
    Táňa Miňová |

    14. 3. 2007 21:59

    Bílky se do paštiky nedávají a hrnec se zakrývat nemusí...

  • Jarka z Bratislavy
    Jarka z Bratislavy |

    14. 3. 2007 19:51

    Mám otázky:Bielky sa do paštéty nedávajú?Hrnec vo vodnom kúpelí sa nezakrýva?Ďakujem za odpoveď.

Abecední seznam: