Játra s cibulkou

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřová játra á 150g
    • 1
      ks cibule velká
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 6
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce pažitka sekaná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájenou na kolečka osmažíme dorůžova na dvou lžících oleje. Plátky jater omyjeme a obalíme v mouce. Na zbylém oleji plátky jater 2-3 minuty z každé strany osmažíme. Před koncem smažení je osolíme a opepříme. Hotová játra přizdobíme osmaženou cibulí a posypeme pažitkou. Podáváme s brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Michal
    Michal |

    14. 1. 2008 14:29

    je to delikatni, jednoduche...muzete pouizit i fantazii...s ryzi je to super taky, a vubec neuskodi kdyz nakonec podlijete cervenym vinem, smichanym se soli, korenim olivovym olejem.....mnam

  • Elinera smutná
    Elinera smutná |

    20. 6. 2005 01:14

    Je to ňam, večeři vařil můj muž a zvládnul to bez soustavných dotazů. Takže jednoduché rychle hotové pro usnadnění zvolil jako přílohu hranolky (zlatej friťák). Akorát tu pánvičku asi budu mejt ručně, obávám se, že by si s ní myčka neporadila.