Játra jako řízek

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MartinaN

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřová játra
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • slunečnicový olej
    • 80
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce + pivo
    • 80
      g strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Ty obalíme v trojobalu a důkladně osmahneme z obou stran na oleji. Poté osolíme a opepříme.
2
Podáváme se zeleninovým salátem a bramborovou kaší.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.