Jahodové gaspaccho

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: monciatko

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g jahody
    • 100
      g cukr
    • 100
      ml voda
    • limetková šťáva
    • hnědý cukr
    • máta
    • 100
      g meloun

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jahody a meloun nakrájíme na malé kostičky a dáme do misky. Zalijeme svařeným cukrem s vodou. Do sirupu přidáme jemně nasekané lístky máty, dochutíme limetkovou šřávou a směsí zalijeme ovoce. Servírujeme do skleniček a přidáme kopeček jahodové zmrzliny a kousek čokolády.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Andy
    Andy |

    23. 5. 2015 21:07

    Pokud to má být jako španělské Gaspacho, tak to má jen jedno C :-)

  • kikinka251
    kikinka251 |

    16. 4. 2011 13:11

    Hruza