Jáhly se skořicí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jáhly spaříme alespoň dvakrát, aby ztratily hořkou chuť.
2
Zalijeme částí mléka a na mírném ohni pozvolna za stálého míchání vaříme, dokud jáhly nezměknou, postupně přidáváme zbylé mléko, aby jáhly nebyly moc husté.
3
Přidáme skořici a med a ke konci vaření dáme nakrájené ovoce. Až jsou jáhly měkké, odstavíme.
4
Můžeme podávat teplé nebo i jako studenou kaši.
5
Můžeme podle chuti posypat nasekanými ořechy (mandle, vlašské ořechy, dýňová semínka...).
6
Dobrou chuť.
Použité ingredience v tomto receptu: Jáhly Med Mléko Ovoce Skořice - mletá
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • miriamb
    miriamb |

    3. 4. 2013 17:18

    jáhly vařit 20 minut kvůli lepší stravitelnosti

Další doporučené recepty: