Jablečné čatní s cibulí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka oloupeme a nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, Obojí vložíme do hrnce, chvilku dusíme bez vody a pak zalijeme vodou s cukrem. Přidáme ostatní přísady a necháme hodinu probublávat. Hotové dáváme do sklenic, které uzavřeme a necháme v chladnu. Pro delší konzervaci můžeme ještě sterilovat asi 20 minut při 80 °C.
2
Zdroj: časopis AHA.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr Feferonka Jablka Ocet Rozinky Voda Zázvor - mletý

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: