Indonéský salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Klara.B6

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salát nakrájíme na drobno přidáme nakrájené, ale neoloupané jablko (nejlépe Golden jablko) a rozkrájíme kuličky vína. Kuřecí maso osmažíme na olivovém oleji a až maso bude na půl hotové, přidáme arašídy. Nastrouháme nivu a vše dohromady smícháme v salátové míse. A nakonec dochutíme pepřem a solí.

Komentáře k receptu

  • Jozef z Indonézie
    Jozef z Indonézie |

    11. 1. 2012 17:02

    Niva je známy indonézsky syr, ktorý spolu s este známejsím indonézskym hroznom, typickým Eisbergsalátom z indonézskych tropických ladovcov a jablkami Golden v Cechách ideálne kombinuje! To vsetko poliate typickým olivovým olejom z Indického oceánu.

  • kristina bleta
    kristina bleta |

    28. 8. 2007 13:00

    ano, určitě

  • klara
    klara |

    28. 8. 2007 12:44

    ano,jako bobule vina

  • Andra
    Andra |

    28. 8. 2007 10:20

    "Kulicky vina" mam chapat ako bobule hrozna?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: