Hustopečský flamendr

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na jemnější nudličky, osolíme, zakapeme olejem a necháme chvíli odležet.
2
Na pánvi rozehřejeme sádlo, orestujeme na měm jemně nakrájenou cibuli a maso. Jakmile maso a cibule povolí, přidáme worchestrovou omáčku a odstavíme. Okořeníme vegetou nebo feferonkami.
3
Flamendr servírujeme s čerstvým chlebem, posypaným strouhaným křenem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Křen Olej Sádlo Sůl Vegeta Vepřová kýta Worcestrová omáčka

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: