Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vídeňské ořechové rohlíčky
Zamilovaná očka
Kubánský dort
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Hovězí zázvorový guláš
Křehký dort s revení
Jednoduchý ovocný koláč
Nočky se špenátem a slaninou
Těstovinový salát s tuňákem a…
Luštěninový salát s rukolovým pestem…
Jarní salát s grapefruitem a avokádem
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Rizoto s masem
Rybí karbanátky se salátem
Jarní šakšuka
Máslo s medvědím česnekem
Vepřová panenka s cibulí a jablky