Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Guláš s paprikami
Škvarková pomazánka III.
Gulášová polévka II.
Pařížské rohlíčky IV.
Karamelový krém
Bílková poleva na perníčky
Cizrnová polévka
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Maďarský guláš po našem
Banoffee pie
Galetka s batáty a kozím sýrem
Flank steak s hráškem a fazolkami
Pavlova s citronovým krémem
Luštěninový salát s rukolovým pestem…
Bramboráky
Milionářské řezy se slaným karamelem
Čokoládové suflé