Hovězí závitek v římském hrnci

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hovězí maso
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce koření
    • 3
      lžíce hořčice
    • 1
      sklenice křen
    • 5
      stroužek česnek dle chuti
    • 2
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zadní hovězí jsem rozkrojila na plát (dobrý řezník ho na požádání udělá v obchodě), posolila, okořenila, potřela hořčicí, pomazala křenem (měla jsem ostrý) a rozmačkala cca 5 stroužků česneku. Zavinula jsem to jako roládu, dala do namočeného římského hrnce, nakrájela jsem cibule najemno (já tyčovým mixérem), posypala kolem rolády a dala péci. Pekla jsem cca 3 hodiny.
2
Jako přílohu jsme měli bramborovou kaši a k tomu zelí s křenem.

Komentáře k receptu

  • Airan
    Airan |

    6. 1. 2007 14:34

    Delam to skoro stejne, akorat z 1kg udelam 5zavitku a podlevam cervenym vinem s vodou -pul na pul. Je to vynikajici, ma chut jako divocinu:-)

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    5. 1. 2007 19:35

    Hotovo.

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    5. 1. 2007 19:34

    Prosím kuchařku on-line, jestli by za název dala, že je to pro římský hrnec. Moc děkuji.