Hovězí kýta s moravankou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
Získejte elektricý gril zdarma!
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g hovězí maso
    • strouhanka
    • vejce
    • hladká mouka
    • 1
      sklenice zeleninová směs

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí plátky obalíme nejdříve ve strouhance, pak ve vajíčku a nakonec v mouce. Zprudka je osmahneme po obou stranách a vložíme do vymaštěného pekáče. Zalijeme celou sklenicí moravanky a asi 1 hodinu pečeme odkryté v troubě při 150 °C.
2
Podle potřeby podléváme vodou. Podáváme s bramborovou kaší.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hovězí maso Strouhanka Vejce Zeleninová směs

Komentáře k receptu

  • Michaela Linhartová
    Michaela Linhartová |

    28. 12. 2009 20:47

    Chtěla bych se zeptat jestli se to dává i s nálevem? Děkuji

  • Iva Pěnkavová
    Iva Pěnkavová |

    17. 1. 2009 16:17

    Jedním slovem VYNIKAJÍCÍ ,dnes bylo k obědu ,chrochtáme ještě tedˇ!Je to taková zvláštní kombinace ,nad kterou jsem dost váhala, i těch 150°C na 1 hod mi na hovězí přišlo málo , ale povedlo se ,mohu jen doporučit !

Další doporučené recepty: