Hovězí křenová roláda II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso upravíme na plát, naklepeme, osolíme, rozetřeme máslo (na celý plát masa) a to celé posypeme nastrouhaným křenem. Zavineme rolku a omotáme nití (jako ptáčky), aby křen nevypadl. Na kousku másla zpěníme cibuli, vložíme rolku a občas podléváme. Když je maso hotové, nakrájeme jako roládové řezny, omáčku zahustíme smetanou a moukou (jak má kdo rád, buď kysanou nebo sladkou ), podáváme s houskovým knedlíkem.
2
Nebojte se toho, křen dá masu vynikající chuť.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hovězí maso Křen Máslo Mouka Smetana

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: