Houbový tatarák III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks čerstvé houby Větších
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka chilli
    • pepř mletý
    • sůl
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks vejce
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule Menší

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Houby nameleme, nebo pokrájíme na velmi malé kousky. Na oleji si zpěníme cibulku, kterou osmažíme dozlatova. Přidáme papriku na kostičky, drcený česnek a ještě chvíli restujeme, ochutíme pepřem, solí a chilli podle chuti. Poté přidáme houby a vše podusíme dokud houby nezměknou. Poté přidáme vejce a mícháme asi 3 minuty. Nakonec přidáme kečup. Prohřejeme a podáváme.
2
Mažeme na topinky.

Komentáře k receptu

  • H. Ká.
    H. Ká. |

    23. 9. 2009 18:09

    papriku samozřejmě:-)