Houbové rizoto z pohanky

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: strakova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pohanku uvaříme dle návodu. Na větší pánvi spěníme cibulku na oleji, přídáme houby nakrájené na menší kousky, dále přidáme rozmraženou zeleninu (můžete předvařit v mikrovlnné troubě), dusíme do měkka společně s kořením. Pro lepší chuť můžete přidat houbový bujon nebo houbové koření (např. v případě že máme málo hub nebo použijeme jen sušené houby či žampiony). Směs vmícháme do pohanky a můžeme podávat.´
2
Skvěle se tomu hodí kyselá okurka nebo nakládaná červená řepa.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • janavoriskova(a)seznam.cz
    janavoriskova(a)seznam.cz |

    26. 10. 2010 19:07

    výborné, jednoduché, zdravé

  • petra matejkova
    petra matejkova |

    16. 12. 2008 14:12

    moc nam chutnalo, a to,ze je to pod nazvem rizoto a je to z pohanky me vubec nevadi!! dekuji za recept je to mnamka.

  • Vavřinec Křepelka
    Vavřinec Křepelka |

    21. 10. 2007 23:15

    Zamítnuty budou především komentáře, které jsou vulgární, netýkající se daného receptu, komentující název receptu nebo oTak holt komentuju název receptu, určitě nemám pravdu a mám číst pravidla dřív než sám něco napíšuVavro

  • Vavřinec Křepelka
    Vavřinec Křepelka |

    21. 10. 2007 23:11

    Kristapána, rizoto je z rýže, jak název naznačuje. Rizoto z pohanky je to samý, jako biftečky ze skopovýho nebo cikánské pečínka z Čecha

Poslední navštívené:

Abecední seznam: