Hanácká fazolová polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Namočené fazole dáme vařit spolu s masem až do měkka. Maso vyjmeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci uděláme z másla a mouky světlou jíšku, kterou rozředíme vodou nebo vývarem + voda z fazolí, osolíme dle chuti. Přidáme fazole, maso, smetanu a jemně nakrájený kopr. Necháme provařit a dochutíme octem.
2
Polévka je přiměřeně hustá a velmi jemné chuti. Kdo nemá rád kopr, může jej vynechat, ale v originálním receptu nesmí chybět :-)
Použité ingredience v tomto receptu: Fazole Jíška Kopr Ocet Smetana Sůl Uzené maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: