Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Patizony zapečené s hermelínem
Slaní šneci II.
Cibulová marmeláda
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Česneková pomazánka z tvarohu
Pizza roláda podle mě
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Křenová sekaná
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Kachna s fíkovým zelím
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…