Grilovaní pstruzi obložení brambůrkem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • pstruh
    • brambory
    • máslo
    • sůl
    • citron
    • grilovací koření
    • koření Nebo bylinky dle vlastní chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pstruhy očistíme, pokapeme citronem, osolíme, posypeme grilovacím kořením, do bříška vložíme kousek másla, bylinky.
2
Pstruha položíme na alobal, obložíme oloupanými, na kousky nakrájenými brambůrky (množství dle hladu), opět osolíme, posypeme grilovacím kořením a obložíme máslem.
3
Takto celé zabalíme do alobalu - raději 2 vrstvy, aby se neprotrhl. Grilujeme asi tak 15-20 minut z každé strany.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Barciba
    Barciba |

    14. 6. 2007 16:51

    Ano, musím potvrdit, pstruzi byli opravdu vynikající!!! Za chvilku jdu grilovat zas:)

  • Jitka Nováková
    Jitka Nováková |

    30. 4. 2007 10:05

    Bylo to výpobrné :-)