Frankfurtská polévka the Best

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme do sklovata, přihodíme na půlkolečka pokrájené párky a orestujeme. Pak přidáme na drobno pokrájené brambory a lehce osmahneme. Zaprášíme paprikou a zalijeme vodou.
2
Dobře rozmícháme, osolíme, opepříme a přidáme trochu worchestru a bylinky. Teď příjde nejdůležitější část - část brambor a párku vyndáme a část necháme v hrnci a ručním mixérem rozmixujeme tak, aby vznikl jemný krém (je to výborná metoda, jak zahustit jakoukoliv polévku a nepoužít při tom mouku - jíšku)
3
No a nakonec chvilku povaříme a můžeme nandavat.
4
Dobrou chuť :-)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: