Francouzský koláč

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: marajur

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z mouky, cukru, másla, žloutků a citronové kůry uděláme těsto, které necháme 2 hodiny odležet. Těsto rozprostřeme do hrnce nebo na kulatý plech, poklademe ovocem (do kruhu) a dáme péct. Hotový koláč ozdobíme šlehačkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    25. 7. 2013 22:56

    Potřebovala jsem se zbavit žloutků a na zahradě byl červený rybíz, tedy tento recept byl zcela ideální. Musím říct, že po koláči se jen zaprášilo. Velmi doporučuji, je jednoduchý a žravý. I bez šlehačky.

  • Anonym
    Anonym |

    30. 10. 2007 17:38

    Mě to přijde jako obyčejný(ale výborný) linecký koláč