• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Filety po italsku
Napište svůj komentář k receptu

Filety po italsku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 45
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filety po italsku
Filety po italsku
Filety po italsku
Filety po italsku
Filety po italsku
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 1
      ks filet z mořské štiky nebo z amura, pangasia...
    • italské koření
    • mořská sůl
    • hladká mouka
    • olej , nejlépe olivový
    • 1
      hrst červená paprika na nudličky pokrájená
    • 1
      hrst pórek pokrájený
    • 1
      hrst cherry rajčátka
    • 1
      hrst cuketa mladá, se slupkou, pokrájená

Postup přípravy receptu

1
Filety okořeníme, osolíme a jemně zaprášíme moukou. Na pánvi s trochou rozpáleného oleje osmažíme filet z jedné strany dozlatova, pak otočíme a smažíme dozlatova i z druhé strany, společně s připravenou zeleninou. Zeleninu solíme až po osmažení.
2
Podáváme s bagetkou, bramborem nebo opečeným toustem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tresčí filety na paprice

Tresčí filety na paprice

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

Filety z pangasia s houbovým dipem

Filety z pangasia s houbovým dipem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nvjt6
    nvjt6 | 8. 4. 2017 13:37

    Jinak pangase ani nedělám. Zakápnout citronem je taky dobré. :-)

  • Markéta | 11. 7. 2016 13:32

    Velmi jsem si pochutnala a přílohu jsem dík zelenině zcela vypustila. :-) Ráda zopakuji.

  • terisek | 11. 3. 2014 14:08

    fantastickeeeeeeeee

  • Eva | 24. 8. 2013 18:20

    Skvělá záležitost, jednoduchý a pestrý recept, který můžu doporučit.

  • Maruška | 6. 8. 2013 20:51

    Moc dobrá rybička s mňamina zeleninkou. Vřele doporučuji i bez další přílohy :-* .

  • valdan | 23. 7. 2013 20:11

    Výborné, lehké, na jedničku.

  • lucka | 21. 6. 2013 12:05

    meli jsme k tomu bramborovou kasi a bylo to supr :-P

  • Anonymous | 25. 4. 2013 21:36

    super jidlo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pražma Zelenina
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Ze zeleniny Zelenina Rybí Oběd Večeře Smažení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cherry rajčátka Cuketa Filet z mořské štiky Hladká mouka Italské koření Mořská sůl Olej Pórek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sladké pirohy

Sladké pirohy

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Levný houskový knedlík

Levný houskový knedlík

Slaný velikonoční dort (Torta Pasqualina)

Slaný velikonoční dort (Torta…

Lasagne s cuketou a slaninou

Lasagne s cuketou a slaninou

Kuře pečené na zelenině

Kuře pečené na zelenině

Grilované obří krevety

Grilované obří krevety

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Guláš

Guláš

Doporučujeme

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

55
Kyselo z chlebového kvásku s hlívou ústřičnou
Kyselo z chlebového…
46
Mrkvový krém s kurkumou a fetou
Mrkvový krém s kurkumou…
41
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…
29
Palačinky se šunkou: Mňamka babičky Věry
Palačinky se šunkou:…
25
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…

Zajímavé články

Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
AHA.cz Hrušínský ml. alias Pešek z Ulice: Rakovina plic a ledviny!

Hrušínský ml. alias Pešek z Ulice: Rakovina plic a ledviny!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Olympijská kolekce je venku! V tomhle budou čeští sportovci zářit v Miláně

Olympijská kolekce je venku! V tomhle budou čeští sportovci zářit v Miláně

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Bojovnice Veronika Arichteva: Statečná zpověď po ztrátě miminka!

Bojovnice Veronika Arichteva: Statečná zpověď po ztrátě miminka!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Další doporučené recepty:

Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filety (nejen) se zeleninou
Filety (nejen) se zeleninou
Filety na zelenině - zapečené
Filety na zelenině - zapečené
Filety s česnekovými výhonky
Filety s česnekovými výhonky
Filety s koprovým přelivem
Filety s koprovým přelivem
Filety s provensálskou omáčkou
Filety s provensálskou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Filety po italsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact