Filety s provensálskou omáčkou

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks sušená rajčata 4 - 5, v oleji
    • 2
      lžíce kapary
    • 1
      lžíce česnek drobně nasekaný
    • 1
      lžička tymián sušený nebo 1 lžíce čerstvého
    • 1
      hrnek bílé víno - suché
    • 1
      hrnek voda
    • 4
      plátek filety z mořské ryby
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pekáče nebo zapékací mísy dáme olej, nakrájená rajčata, kapary, česnek a tymián a vložíme do trouby prohřát (rozvonět). Pak přilijeme vodu a víno a necháme provařit cca 5 minut. Do vzniklé omáčky vložíme porce osolené a opepřené ryby a zapečeme cca 20 minut.

Komentáře k receptu

  • Dankova
    Dankova |

    15. 12. 2011 06:49

    rybka byla netradicni a mnam, mnam

  • Věra Škoulová
    Věra Škoulová |

    28. 5. 2011 19:11

    Já porce ryb nejdřív okořením, obalím v hladké mouce, osmažím a pak teprve dávám do pekáčku zapéct. Výborná úprava rybího masa :-) .

  • ladka stafl
    ladka stafl |

    31. 5. 2010 10:39

    Koukám, že u Jirky se s rybičkama řádí, to se mi lííbííí

Poslední navštívené:

Abecední seznam: