Filé z Islandu na smetaně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rybí file Pro každou osobu
    • květák Malý
    • brokolice
    • 1
      hrst baby karotka
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • citron
    • cibule
    • máslo
    • 1
      sklenice vařené brambory
    • sladká smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Květák a brokolici necháme projít varem. Orestujeme cibulku na másle v kastrolu nebo hlubší pánvy. Rybí filé pokapané citronem nakrájíme na větší kostičky, osolíme, okmínujeme a opepříme (další koření dle své chuti), dáme orestovat dokud nezbělá a přidáme karotku, nakrájený květák a později i brokolici. Vše zalijeme trochou uvařené vody a necháme podusit.
2
Před dokončením, když je vše skoro měkké, polijeme sladkou smetanou, aby vše bylo ponořené. Necháme na pár minut povařit.
3
Podáváme s bramborem.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • chemik
    chemik |

    22. 2. 2007 12:49

    přidávám ještě hrášek a kořením muškátem