Filé na bílém víně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filé osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Porce pak naskládáme vedle sebe do pekáčku, přidáme kousek másla. Podléváme bílým vínem s rozsekaným česnekem. Upečeme do měkka s lehkou kůrčičkou, do té doby se vytvoří i výborná šťáva.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Máslo Olej Pepř mletý Rybí file Sůl

Komentáře k receptu

  • Zdeněk Erdinger
    Zdeněk Erdinger |

    2. 5. 2009 13:53

    doporučuji kvalitní bílé víno,žádné krabicáky.. Váš Zdeněk :-)

Abecední seznam: