Fazolový guláš III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli a pórek osmažíme na tuku. Přidáme koření a den předem namočené fazole, masox a vodu, tak, aby vše bylo ponořené a vaříme na mírném ohni do měkka. Jako přílohu podáváme chléb.
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Fazole Masox Paprika - sladká Pórek Sádlo

Komentáře k receptu

  • Šárka Tkáčová
    Šárka Tkáčová |

    14. 11. 2006 13:09

    Jsem zvyklá vařit luštěniny bez soli a solit až po uvaření.Ať už hrách nebo fazole. Jinak luštěniny také namáčím den předem,jak je uvedeno v receptu.

  • Zuzana
    Zuzana |

    14. 11. 2006 12:25

    Guláš sice rychlý, ale koření je příliš mnoho. Proto je guláš až moc slaný. I když jsem dala jen půl kostky masoxu a jen trochu vegety.

Další doporučené recepty: