• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Fazolový guláš
    Napište svůj komentář k receptu

    Fazolový guláš

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.5
    hodnotilo: 8
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Fazolový guláš
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 500
        g hovězí kližka
      • 1
        lžíce rostlinný olej
      • 1
        ks cibule (Velká)
      • 1
        špetka sůl
      • 1
        špetka pepř mletý
      • 1
        špetka paprika - sladká
      • 1
        kg fazole
      • 1
        špetka majoránka
      • 1
        ks česnek
    • Jíška
      • máslo
      • hladká mouka

    Postup přípravy receptu

    1
    Maso nakrájíme na kousky a rychle osmahneme na oleji spolu s nadrobno nakrájenou cibulí. Osolíme, opepříme, opaprikujeme a dusíme. V druhém hrnci vaříme předem namočené fazole - nesolit! Když je obojí do poloměkka, smícháme, zahustíme (je-li potřeba) jíškou a dusíme dál. Před dokončením okořeníme majoránkou a utřeným česnekem, dosolíme, můžeme přidat feferonku. Podáváme v bochníčku chleba.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Fazolový guláš pro vegany

    Fazolový guláš pro vegany

    Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf

    Fazolový guláš (nejen) s řepou -…

    Fazolový salát V.

    Fazolový salát V.

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Tereza J.
      Tereza J. | 17. 4. 2009 17:22

      Tak 3x som prečítala všetky poznámky a tiež nikde nutrie nevidím, a teda celá diskusia mi uniká. Ale nutrie sa skutočne chovajú na mäso, pozrite napr. http://www.agronavigator.cz/default.asp?ids=152&ch=13&typ=1&val=60630 , ale keď si dáte do vyhľadávača heslo recepty nutria, vjde vám veľa odkazov na recepty.

    • Di -
      Di - | 17. 4. 2009 15:35

      Ale paní Lado, nutrie se opravdu jí. To nejsou kozí bobky ani sprosté slovo!! A když už chcete mazat poznámky k nutrii, tak opravdu všechny, protože takhle nevím, proč jsem ta proskribovaná právě já! Ostatně nereagovala jsem na poznámku žádného Kokosky, ale Lenky Benové, která zůstala. Takže prosím měřte všem stejným metrem.

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 17. 4. 2009 14:59

      Jak souvisi nutrie s timto receptem?! Navic prispevky p. Kokosky se nesmi brat vazne, prosim nereagujte dale na takoveto naproste off-topicy. Jestli se chcete bavit o nutriiich a kozich bobcich, tak prosim v diskuzi, zde to bude od nutrii promazano

    • Di -
      Di - | 17. 4. 2009 14:53

      Nevím, co je tak pohoršujícího na poznámkách o nutriích, že musely být vymazány. A proč zůstala jen ta prostřední, která nedává smysl?

    • Petule B.
      Petule B. | 17. 4. 2009 14:18

      Ať koukám jak koukám, nikde žádnou nutrii nevidím.... to jako že se může dát místo hovězího nutrie?

    • Tereza J.
      Tereza J. | 17. 4. 2009 09:51

      Pani Marie, všetky strukoviny varím len v tlakovom hrnci, je to veľká úspora času, rovnako krúpy, zemiaky, atď.

    • Tereza J.
      Tereza J. | 17. 4. 2009 09:51

      Pani Marie, všetky strukoviny varím len v tlakovom hrnci, je to veľká úspora času, rovnako krúpy, zemiaky, atď.

    • Di -
      Di - | 16. 4. 2009 21:20

      Nutrie je vlastně trochu větší, mastnější králík. Jen má trochu vzácnější kožich.

    • Benova Lenka
      Benova Lenka | 16. 4. 2009 21:17

      Ked som bola dieta, mama nam casto varievala nutriu, pamatam si, ze nam to chutnalo. Len tolko, nevidim na tom nic zvlastne.

    • Olga Zehnalová
      Olga Zehnalová | 16. 4. 2009 20:46

      Dobre vidím? Čo vyvarila, nutriu?

    • Emil Kokoška
      Emil Kokoška | 16. 4. 2009 20:32

      Moje babička vždycky v guláši vyvařila ještě celou nutrii. To pak mělo říz!

    • Marie Šindelová
      Marie Šindelová | 16. 4. 2009 19:21

      Gulášek byl výborný,ikdyž jsem měla doma jen půl kg fazolí,stačilo to bohatě.Poprvé jsem je udělala v tlakovém hrnci a byla jsem nadšená rychlostí přípravy.1*

    • Jana Remková
      Jana Remková | 22. 6. 2008 22:26

      No,já taky fazole solím hned,ale je možné,že kdybych to nedělala,tak by se nevařily tak dlouho,ikdyž je přez noc namáčím.No,vyzkouším,dám vědět.

    • Lenka
      Lenka | 22. 6. 2008 16:04

      Já většinou používám červené.Nejčasteji z nich dělám polévky nebo saláty.

    • ladislava staffenová
      ladislava staffenová | 22. 6. 2008 15:36

      Tak to je docela pro mě novinka,musím to vyzkoušet,jen ještě jedna možnost - nezáleží třeba na druhu fazolí,já nejčastěji vařím bílé (červené jsem snad měla jen z konzervy,tam měkké jsou),že se namáčejí,to je jasné.

    • Lenka
      Lenka | 22. 6. 2008 15:20

      Také solím fazole před vařením a vždy jsou dobré. Ještě se mi nestalo,že by ztvrdly.

    • ladislava staffenová
      ladislava staffenová | 22. 6. 2008 15:14

      Pane Janák,fakt přímo při vaření solíte fazole?Já mám zkušenost,že fazole ztvrdnou, a přihodilo se to mému i muži,že nedopatřením fazole osolil a prostě nezměkly ani po hodně dlouhé době vaření,možná tam sůl prostě přidáte později?Ladka

    • Tereza J.
      Tereza J. | 22. 6. 2008 15:06

      Varím tiež v tlakovom hrnci a všetky strukoviny solím až po uvarení. Na chuti je to poznať.

    • JANÁK PAVEL
      JANÁK PAVEL | 22. 6. 2008 14:56

      Já tedy vařím fazole v tlakovém hrnci a solím je vždycky.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Hovězí Maso & ryby & mořské plody Hovězí
    Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Fazole Hladká mouka Hovězí kližka Majoránka Máslo Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Sůl
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Cibulová polévka se sýrem

    Cibulová polévka se sýrem

    Medailonky s brokolicí a nivou

    Medailonky s brokolicí a nivou

    Pečené plněné papriky

    Pečené plněné papriky

    Ananasový koláč III.

    Ananasový koláč III.

    Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

    Zapečené těstoviny s rajčaty,…

    Těstoviny zapečené s mozzarellou

    Těstoviny zapečené s mozzarellou

    Cookies chip

    Cookies chip

    Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s marmeládou

    Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…

    Ovesné vločky (zdravá snídaně)

    Ovesné vločky (zdravá snídaně)

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    50 minut
    Pstruh na čekankovém risottu

    Pstruh na čekankovém risottu

    15 minut
    Chřestový salát s kozím sýrem

    Chřestový salát s kozím sýrem

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

    60 minut
    Bramborové vdolky se skořicí

    Bramborové vdolky se skořicí

    45 minut
    Brownies

    Brownies

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    Poslední sledované recepty

    20
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    16
    Staročeský domácí chléb
    Staročeský domácí chléb
    16
    Palačinky
    Palačinky
    14
    České buchty
    České buchty
    14
    Tvarohové knedlíky s jahodami
    Tvarohové knedlíky s…

    Zajímavé články

    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl…
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje každý: V tomto podání byste je milovali!
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje…

    Sledujte nás

    AHA.cz Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    AHA.cz Rybová a Prachař na nože? Tohle se nemělo stát!

    Rybová a Prachař na nože? Tohle se nemělo stát!

    AHA.cz Deník Aha! 14.4.2021

    Deník Aha! 14.4.2021

    Dáma.cz Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Dáma.cz Ženy přiznaly: Tyto zážitky nás zranily, už na Velikonoce neotvíráme dveře

    Ženy přiznaly: Tyto zážitky nás zranily, už na Velikonoce neotvíráme dveře

    Ženy.cz Tyhle čelenky ovládnou letošní sezónu! Pořídíte si je?

    Tyhle čelenky ovládnou letošní sezónu! Pořídíte si je?

    Maminka.cz Dojemnější fotku jste neviděli! Náhradní matka doma porodila syna nové rodině

    Dojemnější fotku jste neviděli! Náhradní matka doma porodila syna nové rodině

    Reflex.cz Každá slušná vláda by požádala o důvěru sněmovny, jenže my slušnou vládu nemáme, říká Miroslav Kalousek

    Každá slušná vláda by požádala o důvěru sněmovny, jenže my slušnou vládu nemáme, říká Miroslav Kalousek

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    • Recepty.cz
    • Fazolový guláš
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí