Fazolová musaka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bílé fazole uvaříme doměkka. Potom je scedíme a necháme vychladnout. Do vymazané zapékací mísy dáme část uvařených fazolí, osolíme je, okořeníme mletým bílým pepřem a posypeme vegetou. Na fazole poklademe na kolečka nakrájená a osolená vejce, posypeme sýrem a pokapeme olejem.
2
Takto vrstvíme až do zaplnění mísy, přičemž vrchní část musí být fazole. Celá vejce rozšleháme se sladkou smetanou. Zalejeme jí naplněnou mísu a vložíme zapéct do vyhřáté trouby. Po zapečení nakrájíme na kousky a posypeme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: