Fantastické řízky

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kýtu nakrájíme na plátky a naklepeme.
2
Vejce rozšleháme přidáme sůl, koření, solamyl, utřený česnek, zamícháme a vložíme maso.
3
Necháme 24 hodin uležet v chladu a poté smažíme v rozpáleném tuku.
4
Podáváme s brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Marie Zvěřinová
    Marie Zvěřinová |

    30. 10. 2008 13:41

    Opravdu výborné! Nemá chybu. Doporučuji všem, co touží po obměně.

  • Eva Vondrova
    Eva Vondrova |

    25. 10. 2008 19:30

    Také jsem dělala s pečeným bramborem a nemělo to chybu, mňam!!!Dávám 1*

  • Zuzka
    Zuzka |

    23. 10. 2006 10:32

    Je to fakt vynikající,dělala jsem z kotlety,s opečenýma brambůrkama.Díky za dobrý recept.

  • Dita Skoupá
    Dita Skoupá |

    21. 10. 2006 20:03

    Nelze nahradit Solamyl ?Je to škrob z brambor, který nepoužívám vůbec. Nahrazuji Maizenou.

  • Vendula
    Vendula |

    16. 10. 2006 08:37

    Dělala jsem to z kuřecích prsíček - je to opravdu velmi, velmi dobré. K tomu zel. oblohu, trocha rýže, trocha hranolků, volské oko - no nemělo to chybu. Maso má vynikající chuť - po opečení velmi šťavnaté. Tento recepr určitě nevyhodím

  • Júlia
    Júlia |

    9. 10. 2006 14:43

    Je to velmi dobré. Aj to je príjemné, že naložené mäsko vydrží v chladničke niekoľko dní.Ako prílohu som dala zemiačky na masle s petržlenovou vňaťou a uhorkový šalát so smotanou. Nemalo to chybu.

  • Vanda Jašková
    Vanda Jašková |

    23. 8. 2006 15:10

    Je to opravdu výborné,výborné,výborné! Zkoušela jsem i z králičího masa a bylo to vynikající.

  • Simona Šenkyříková
    Simona Šenkyříková |

    19. 8. 2006 17:12

    Výborné nemá to chybu.Simona

  • Titus Ž.
    Titus Ž. |

    11. 8. 2006 17:15

    Vyzkoušel jsem.výborné!!dávám za 1.

  • Věra
    Věra |

    12. 5. 2006 14:40

    Vyzkoušela jsem z půl dávky a dala 1 lžíci pálivé papriky, bylo to akorát, kdo má rád palivější může přitvrdit.. asi to záleží jak kdo má rád pálivé.. Jinak jsou vynikající a moc moc dobrý...váhala jsem i s majoránkou a pak jí tam dala je to super recept.. k tomu salát s čínského zelí, rajčat a okurek... ŇAM dávám velikou 1*

  • Jana Tichá
    Jana Tichá |

    22. 4. 2005 12:59

    4 lžíce pálivé papriky? Není to chyba?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: