Dušená mrkev s hráškem

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • mražená zelenina směs mrkev/hrášek nebo s kukuřicí
    • máslo
    • sůl
    • kečup - jemný
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle podusit lehce osolenou zeleninu, příp. podlít troškou vody. Do měkké zeleniny vmíchat lžičku/lžíci kečupu (ne víc, slouží jen jako dochucovadlo). Odstavit, zakápnout citrónovou šťávou, dosolit, příp. dle chuti i lehce dosladit.
2
Podávat jako zeleninovou přílohu k vařeným bramborám či bramborové kaši ke smaženým jídlům, dušenému masu, volskému oku.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    17. 1. 2008 13:33

    Tak to určitě zkusím,jsem tupec na mrkev,ostatní věci mi problém nedělají a moc děkuji tedy za recept!Určitě se to dá jíst s bramborem a vařeným hovězím masem.Jana