Drůbeží kaldoun

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • drůbeží maso s kostí
    • kořenová zelenina
    • česnek
    • jíška

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Drůběž i s kostí a zeleninu necháme vyvařit (dáme-li maso do studené vody, bude vývar silnější), poté maso vyjmeme, vykostíme, nakrájíme a vrátíme zpět do polévky. Uvařenou zeleninu rozmixujeme s trochou vývaru na kaši a vrátíme zpět do polévky (rozmixovaná mrkev dodá polévce pěknou barvu).
2
Polévku zahustíme ještě jíškou a nakonec přidáme podle chuti čerstvý česnek.
3
Do polévky zavaříme játrové knedlíčky nebo krupicové noky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.