Drůbeží játra v zelených nudlích

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nudle uvaříme podle návodu na obalu. Játra omyjeme, osušíme a pokrájíme na malé kousky. Na rozehřátém másle ze všech stran opečeme kousky jater. Osolíme a opepříme. Vyjmeme je z pánve a udržujeme na teplém místě. Vyškvaříme kostičky slaniny a necháme v ní zesklovatět jemně nasekanou cibuli. Rajčata scedíme, rozkrájíme na kousky a přidáme k cibuli. Okořeníme majoránkou a povaříme na mírném ohni asi 5 minut. Omáčku zahustíme maizenou rozmíchanou ve šlehačce. Vložíme zpátky játra a povaříme asi 3 minuty. Nakonec ještě podle chuti okořeníme a podáváme se zelenými nudlemi.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Játra Maizena Majoránka Máslo Nudle Rajčata Slanina Šlehačka

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: