Dort s piškoty a jahodami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Marcela 1

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Piškoty máčíme v rozpuštěné čokoládě a skládáme na dno dortové formy. Navrch natřeme máslový krém (klasický krém do dortu - máslo nastavené uvařeným pudinkem) a navrch rozmačkané nebo na půlky rozkrájené jahody, pak zase máčené piškoty a takhle pokračujeme. Končíme piškoty.
2
Dáme do lednice alespoň na 24 hodin a podáváme se šlehačkou. Na dno formy by bylo vhodné dát alobal nebo igelit, protože čokoláda přituhne k formě a jde to špatně podkrajovat.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: