Domácí taveňák dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Postup zvládne jistě každý :)
2
Tvaroh v misce utřeme se solí. Přidáme lžičku sody a pořádně zamícháme. Takto to necháme 10 minut ležet. V rendlíku si mezitím rozpustíme 1cm z kostky másla.
3
Rozpuštěné máslíčko si smícháme s tvarohem a znovu promícháme. Tuto směs ponecháme chladit v misce v ledničce a dá se říci, že je hotovo. Tedy základ taveňáku. Nyní si můžeme dle vlastních chutí přidat cokoliv máme rádi. Bylinky apod.
4
Nezapomeňte že Láďa Hruška použil tvaroh v pozlátku, ten ve vaničce se na toto nepoužívá.
Použité ingredience v tomto receptu: Jedlá soda Máslo Měkký tvaroh

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: