Domácí hamburger II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme volské oko, které posypeme solí a sladkou paprikou. Hamburgery nebo housky rozkrojíme, uvnitř potřeme kečupem a horčicí, položíme omytý list čínského zelí, plátek šunky, volské oko, plátek sýra a nakonec plátek šunky. Zabalíme do alobalu a dáme zapéct do trouby na 10-15 minut. Vyndáme, opatrně otevřeme a přidáme čerstvou nakrájenou zeleninku a tatarku. Děláme taky tak, že dáme rovnou všechnu zeleninku a zapečeme a na konec přidáme tatarku, ale dobré je to i bez ní. Housky jsou báječné za tepla.

Komentáře k receptu

  • Laza226
    Laza226 |

    6. 5. 2012 12:57

    já bych to snědl stejně :-D nepotřebuju obrázek

  • Pleci
    Pleci |

    21. 11. 2011 19:20

    Mohu doporučit :-D

Abecední seznam: