Domácí chléb IV.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z droždí a vody uděláme kvásek, který nasypeme do mouky, uválíme těsto a necháme kynout cca 1/2 hodiny. Těsto proválíme, vyválíme z něj šišku a dáme na plech posypaný moukou. Necháme ještě 1/2 hodiny kynout. Dáme do vytopené trouby, necháme 1/4 hodiny péct prudce, poté 3/4 hodiny dopéct při nižší teplotě. Průběžně potíráme vodou.
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hladká mouka Kmín Ocet Sůl Voda

Komentáře k receptu

  • jan
    jan |

    1. 6. 2011 11:01

    jamam rat chleba aletakdlouho se peče uteho pečeni chlebu klidne usnu :-|

Poslední navštívené:

Abecední seznam: