Debrecínská pečeně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso protkneme proužky slaniny a párků. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl a pepř. Opečeme po všech stranách, zalijeme vývarem, a pod pokličkou pečeme doměkka (často podléváme).
2
Měkké maso vyjmeme, vypečenou štávu zaprášíme moukou, přidáme zbytek vývaru a chvíli povaříme. Štávu přecedíme přes cedník, dochutíme sladkou paprikou s rozpuštěným máslem.
3
Podáváme s bramborem nebo houskovým knedlíkem.

Komentáře k receptu

  • irena
    irena |

    8. 9. 2006 09:16

    před pečením potírám plnotučnou hořčicí je to pikantnejší, pak nepřidávám papriku. S bramborovým knedlíkem a špenátem je to pochoutka

Další doporučené recepty: