Cuketové karbanátky III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cuketu oloupeme a vydlabeme jádra. Nastrouháme jí na hrubém struhadle, osolíme a necháme ji půl hodiny proležet. Pak vymačkáme vodu, přidáme vejce, hladkou mouku, vločky, nastrouhaný sýr a prolisovaný česnek. Zamícháme, tvoříme karbanátky, obalíme ve strouhance a osmažíme.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cuketa Eidam sýr Hladká mouka Olej Strouhanka Sůl Vejce Vločky

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    8. 8. 2007 06:46

    Já jsem tyto karbenátky dělala a moc nám chutnaly. Dokonce i víc než nádivka. Akorát hodně pustily vodu, ale to možná bylo tím, že jsem čekala jen 20 minut a ne půl hodiny než jsem z nich vodu vymačkala.

  • Monika
    Monika |

    22. 5. 2007 13:34

    Tyhle karbanátky jsou výborné naložené ve sladko - kyselém nálevu

Abecední seznam: