Čokoládové žabky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: ET005

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V míse si smíchejte 75 mililitrů mléka a želatinu a nechte stát. Zbytek mléka, čokoládu, cukr a sůl zahřejte na pánvi, pak nechte trochu zchladnout a přidejte vanilku a želatinovou směs. Míchejte dokud, se ingredience nespojí, nechte zchladnout a přelijte do žabích forem. Žabky dejte na 20-30 minut do lednice ztuhnout, vyklepněte z forem a podávejte.

Komentáře k receptu

  • Panda
    Panda |

    23. 7. 2016 14:54

    Bohužel je to skoro nemožné...já ji sháněla několik let a asi před týdnem jsem na ně konečně narazila na malém jarmarku uprostřed Vysočiny :D

  • Maryjane
    Maryjane |

    15. 6. 2016 13:56

    Kde seženu tu krásnou formu? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

  • Maryjane
    Maryjane |

    15. 6. 2016 13:56

    Kde seženu tu krásnou formu? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Další doporučené recepty: