Čočka dřevorubce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MartinV

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naklíčenou nebo namočenou čočku spolu s ostatními surovinami uvaříme do měkka, cca 10-15 minut. Ano, je to kacířský recept, bez jíšky apod. Ale vynikne lahodná chuť červené čočky. Doporučuji Kari Sonnentor, je jemné. Moc dobré se salátem ze syrového celeru, mrkve a čínského zelí, s citrónem a Shoyu.
2
Dřevorubecká je tato čočka proto, že mne postavila na nohy, když jsem porazil a odvozil obrovskou třešeň.
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená čočka Kari Mořská sůl

Komentáře k receptu

  • Jaroslav
    Jaroslav |

    26. 3. 2011 23:02

    Jestli tě to postavilo na nohy,tak co by stebou udělalo knedlo,zelo,vepřo. ;-)

  • MartinV
    MartinV |

    1. 4. 2007 14:05

    Františku, jsem raději nezdravě zdravý než zdravě nezdravý. Tak ať nám to oboum dlouho vydrží, na zdraví :-)

  • Zdeňka
    Zdeňka |

    7. 2. 2007 20:46

    Moc se mi líbí Váš vtipný komentář,pane Františku,opravdu mě srdečně rozesmál.

  • František Pazdera
    František Pazdera |

    5. 2. 2007 11:55

    Osobně bych nedával, Martine, ani tu sůl. Když už, tak už. Bude to jistě ještě méně kacířské a budete ještě zdravější, než jste.

Abecední seznam: