Citrusový biftek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Virág

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg mleté maso - hovězí
    • 0,5
      kg mleté maso - vepřové
    • 2
      lžíce máta
    • 2
      lžíce petrželová nať
    • 2
      lžíce citronová kůra
    • 2
      lžíce majoránka
    • 2
      ks vejce
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks citronová šťáva
    • 1
      lžíce pepř mletý
    • 2
      lžíce sůl
    • 4
      plátek toastový chléb
    • voda
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oba druhy mletého masa smícháme. Toastový chléb namočíme do vody, poté vyždímáme a přidáme do masa, dále přidáme vejce, nadrobno nakrájenou cibuli petrželovou nať, čerstvou mátu, nastrouhanou citronovou kůru, majoránku, pepř, sůl. Vše pořádne promícháme. Ze směsi vytvarujeme malé kuličky, které smažíme na oleji.
2
Podáváme s tzatziki omáčkou a bagetkou.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.