Cikánský guláš II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové maso
    • 5
      ks brambory
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • 2
      lžička mletá paprika
    • majoránka
    • 2
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na větší kousky a zpěníme, vložíme pokrájené maso, prudce opečeme, zaprášíme paprikou, moukou a osolíme, za občasného mírného podlévání teplou vodou dusíme tak dlouho, dokud není maso měkké.
2
Přidáme na kostičky nakrájené brambory, společně dodusíme a vmícháme pokrájené okurky, prohřejeme a dochutíme.

Komentáře k receptu

  • Ivana
    Ivana |

    23. 11. 2013 18:05

    Dnes jsem si ho uvařila, jednoduchý a výborný! Určitě si ho budu dělávat. Prima recept :-)