Chobotnice na cibulce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g chobotnice - mražené
    • 40
      g rostlinný olej
    • 2
      ks cibule větší
    • 3
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • oregáno
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chobotnici nakrájíme na menší kousky, cibuli na kolečka, česnek na plátky.
2
Na pánvi rozpálíme olej, vložíme cibuli, mírně orestujeme. Přidáme chobotnici a česnek, osolíme, opepříme, přidáme špetku oregána, ztlumíme oheň a pomalu dusíme, až jsou kousky chobotnice měkké.
3
Podáváme s bílým pečivem.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • david eta
    david eta |

    9. 3. 2008 20:54

    a udusil si ju abo sa ti potom vysmiala

  • Monika
    Monika |

    6. 3. 2008 11:39

    a co když mám chobotnici v plechovce??

  • Dana Vorlová
    Dana Vorlová |

    22. 2. 2008 23:07

    Chobotnice se musí předem zhruba 20-25 minut povařit. Pak následuje popsaná úprava!

  • Maruš
    Maruš |

    31. 1. 2008 13:56

    čím dýl se chobotnice dusí tím je tvrdší

  • Eťa
    Eťa |

    10. 1. 2008 18:46

    Chobotnici dělat na pánvě??? Některou jsem dusil i 2hodiny.