• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Červené zelí - dobré
    Napište svůj komentář k receptu

    Červené zelí - dobré

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Červené zelí - dobré
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • bílé zelí
      • 0,75
        kg vepřová plec nebo vepřového kolene
      • kmín
      • 3
        plechovka rajský protlak
      • olej
      • mouka
      • vegeta
      • masox hovězí
      • sůl
      • cukr
      • ocet
      • cibule

    Postup přípravy receptu

    1
    Na zpěněné cibuli nakrájené nadrobno orestujeme maso, které jsme nakrájeli na kostky. Podlijeme mírně vodou a dusíme do poloměkka. Poté přidáme k masu nakrájené hlávkové zelí, kmín, bujon a trochu vegety. Dolejeme vodou, aby bylo zelí skoro ponořené. Až vše bude měkké, tak přidáme rajský protlak a zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě. Dochutíme trochou soli, cukru a octa. Konzistence by neměla být příliš hustá.
    2
    Podává se s houskovým knedlíkem, ale my to máme raději s chlebem. Zelí má jemnou sladkokyselou chuť a kdo ochutnal, tak byl mile překvapen.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Dušené červené zelí

    Dušené červené zelí

    Dušené červené zelí

    Dušené červené zelí

    Červené zelí II.

    Červené zelí II.

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Jarka
      Jarka | 5. 11. 2006 15:59

      Protože mám ráda zeleninu,vyzkoušela jsem tento recept,ale vůbec mi nechutnal,připomínalo to něco jako segedín,ale sladký,přidala jsem šlehačku, to se snís dalo, ale určitě to nebudu zkoušet znovu.I když - chutě jsou různé.

    • Jana
      Jana | 4. 11. 2006 00:30

      Zkuste přidat nakrájenou červenou papriku,případně kousek čerstvé feferonky.U nás se jí jedině s knedlíkem.

    • Lucie Harcová
      Lucie Harcová | 1. 11. 2006 16:35

      Mňam... a jedině s chlebem, černým, ať je to trochu zdravější. Knedlíky jsou na tloušťku :-)

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 1. 11. 2006 09:41

      S knedlíkem si to představit dovedu, ale s chlebem... I když, každý máme jinou chuť.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Zdravě i chutně Zelenina Oběd Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Cukr Kmín Masox Mouka Ocet Olej Rajský protlak Sůl Vegeta Vepřová plec
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Hrachová polévka - dietní

    Hrachová polévka - dietní

    Bezé roláda

    Bezé roláda

    Párky v rohlíku trochu jinak

    Párky v rohlíku trochu jinak

    Výborné buchty

    Výborné buchty

    Červená řepa po řecku

    Červená řepa po řecku

    Bůčková roláda v alobalu

    Bůčková roláda v alobalu

    Guláš z hovězího (vepřového) srdce

    Guláš z hovězího (vepřového) srdce

    Fitness jogurtový koláč nepečený

    Fitness jogurtový koláč nepečený

    Smažený řapíkatý celer

    Smažený řapíkatý celer

    Doporučujeme

    40 minut
    Mrkvovo-mandlové cupcakes s batátovým krémem

    Mrkvovo-mandlové cupcakes s batátovým…

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Poslední sledované recepty

    221
    Domácí krtkův dort na plechu
    Domácí krtkův dort na…
    209
    Květákový salát nebo pomazánka
    Květákový salát nebo…
    184
    Mrkvovo-mandlové cupcakes s batátovým krémem
    Mrkvovo-mandlové…
    33
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    26
    Skvělý domácí kváskový chleba
    Skvělý domácí kváskový…

    Zajímavé články

    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky i na plech!
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky…
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí!
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně…

    Sledujte nás

    AHA.cz Na Bohdalovou prasklo tajemství! Patří do rodiny známého zpěváka

    Na Bohdalovou prasklo tajemství! Patří do rodiny známého zpěváka

    AHA.cz Čvančarová na pranýři: VRAŽEDNÝ MODEL I ORTEL

    Čvančarová na pranýři: VRAŽEDNÝ MODEL I ORTEL

    AHA.cz Deník Aha! 19.1.2021

    Deník Aha! 19.1.2021

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Ženy.cz Kaia, Lila, Leni: Jak dcery topmodelek dobývají módní svět

    Kaia, Lila, Leni: Jak dcery topmodelek dobývají módní svět

    Maminka.cz Dokáže si hrát bez vaší pozornosti? Ne? Možná si za to můžete sami!

    Dokáže si hrát bez vaší pozornosti? Ne? Možná si za to můžete sami!

    Reflex.cz Rakušan: S Piráty máme na vítězství, lidé z ANO nemyslí samostatně, za našeho poslance Pávka se omlouvám

    Rakušan: S Piráty máme na vítězství, lidé z ANO nemyslí samostatně, za našeho poslance Pávka se omlouvám

    E15.cz Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Abecedazahrady Málo prostoru v kuchyni? Nevadí! Inspirujte se, jak si zařídit dokonalou kuchyň

    Málo prostoru v kuchyni? Nevadí! Inspirujte se, jak si zařídit dokonalou kuchyň

    • Recepty.cz
    • Červené zelí - dobré
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí