Čertova pomazánka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks uzenáč (Nebo makrela)
    • 50
      g majonéza
    • 2
      ks vařená vejce
    • 1
      ks okurka (Sladkokyselá okurka)
    • 1
      ks paprika (Sterilizovaná v oleji)
    • 1
      ks cibule (Kousek)
    • hořčice plnotučná
    • citronová šťáva
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme. Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Necháme proležet.

Komentáře k receptu

  • Dana Minaříková
    Dana Minaříková |

    15. 9. 2008 02:01

    Výborná, zapomněla jsem tam dát vejce, ale nijak mi tam nechyběly.

  • Eva Blahová
    Eva Blahová |

    2. 2. 2007 17:48

    velice je to pikantní mohli jsme si na tom nechat jazyk DOBRÉ

  • Radka
    Radka |

    26. 11. 2006 08:46

    Pomazánka ja výborná, moc nám chutnala.

  • Pastis Petite
    Pastis Petite |

    25. 9. 2006 12:49

    Je to snadné a výborné. Moc jsme si pochutnali a namazali na opečenou ciabattu.