Čerstvá rajčatová omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Zapněte elektrickou troubu na 200°C. Rajčata omyjte, nařízněte na kříž a vložte na plech. Strožky česneku rozdrťte čepelí nože a vložte na plech k rajčatům. Vše polijte olivovým olejem a dejte do trouby na 20 minut.
2
2. Do hlubší pánve nalijte olivový olej. Přidejte najemno nakrájenou cibulku a na kostičky nakrájený špek a chvíli smažte.
3
3. Opečená rajčata a stroužky česneku oloupejte a nožem nasekejte najemno. Přidejte na pánev a znovu chvíli míchejte.
4
4. Osolte, opepřete a přidejte najemno nasekanou čerstvou bazalku. Nechte 5 minut povařit a poté přidejte pár kapek balzamikového octa.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: