• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Napište svůj komentář k receptu

    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá

    autor: zrzka
    0.0
    moje hodnoceni
    4.1
    hodnotilo: 221
    doba přípravy: 35 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    7fotografií
    Nahrát fotku
     

    Jablečný štrúdl

    Suroviny

    10 porce
      • 4
        ks vejce
      • 1
        dl rostlinný olej
      • 1
        dl mléko
      • 150
        g moučkový cukr
      • 1
        balíček vanilkový cukr
      • 160
        g polohrubá mouka
      • 1
        balíček prášek do pečiva

    Postup přípravy receptu

    1
    Do mixéru dáme 4 žloutky, 1 dl oleje, 1 dl mléka, 1 balíček vanilkového cukru, 150 g moučkového cukru a mixujeme 2 minuty.

    RADA: Vychytávky, které využijete při pečení sladkého i slaného

    2
    Pak vlejeme do mísy, přidáme postupně polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec sníh ze 4 bílků. Dobře promícháme a vlejeme na vymazaný a vysypaný plech. Poklademe ovocem. Pečeme v mírné troubě asi 20 minut (zkusíme špejlí). Po upečení pocukrujeme.
    3
    Je moc dobrá, krásně nadýchaná, jen není pravda, že dlouho vydrží jako čerstvá, obvykle se sní během jednoho odpoledne.

    RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat piškot na dort

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Bublanina

    Bublanina

    hrnková bublanina

    hrnková bublanina

    Bublanina z remosky

    Bublanina z remosky

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • 69martin | 24. 6. 2019 22:22

      vynikající, poslední dobou kombinuji navrh bubliny s jogurtovým dortem a dva pekáče nestačí, no prostě nejlepší :)

    • Marmili | 22. 6. 2019 22:43

      Skvělá bublanina, krásně nadýchaná. Všichni moc chválili, děkuji za výborný recept. Ukládám si do oblíbených :)

    • LenkaZ | 24. 6. 2018 14:41

      Bublanina uplně super. Ale dlouho nevydrží . Je rychle snědená :)

    • pytrysek | 19. 6. 2017 11:19

      Používám i jako spodní korpus na ovocný želatinový dort a dnes těsto použiji na jahodové muffiny, je krásně vláčné,nadýchané a není vůbec suché :-)

    • eva
      eva | 8. 9. 2015 16:14

      Je to najlepsia a najrychlejsia bublanina aku som kedy robila a jedla. Proste nema chybu :-)

    • Valma
      Valma | 26. 6. 2015 20:59

      Výborná, Taky se mi zdálo málo mouky, tak jsem to dala na menší plech. Tak to naběhlo, že jsem ji pekla skoro hodinu pod alobalem :-) Dopadlo to ale dobře. Byla vysoká a nadýchaná.... Díky za recept.

    • Valma
      Valma | 26. 6. 2015 20:59

      Výborná, Taky se mi zdálo málo mouky, tak jsem to dala na menší plech. Tak to naběhlo, že jsem ji pekla skoro hodinu pod alobalem :-) Dopadlo to ale dobře. Byla vysoká a nadýchaná.... Díky za recept.

    • Valma
      Valma | 26. 6. 2015 20:59

      Výborná, Taky se mi zdálo málo mouky, tak jsem to dala na menší plech. Tak to naběhlo, že jsem ji pekla skoro hodinu pod alobalem :-) Dopadlo to ale dobře. Byla vysoká a nadýchaná.... Díky za recept.

    • Martina 35 | 21. 6. 2015 19:39

      Bublanina mi při pečení krásně naběhla ale při chladnutí spadla,nevím čím to je :-( Alejinak je křehounká a chuťově výborná,už peču druhý plech ;-) Dávám 1...

    • Martina
      Martina | 21. 6. 2015 19:34

      Bublanina mi při pečení krásně naběhla ale během chladnutí spadla,nevím čím to je :-( Ale jinak je křehounká a už je troubě druhá ,první se hned snědla ;-) Dávám 1....

    • Martina
      Martina | 21. 6. 2015 15:31

      Bublanina mi při pečení krásně naběhla ale při chladnutí spadla :-( nevím čím to je ...Jinak je chuťově vinikající a křehoučká .Dávám za 1....

    • eva
      eva | 18. 6. 2015 14:13

      Najlepšia bublanina čo som v živote upiekla! Dakujem za recept!

    • Gita
      Gita | 5. 6. 2015 15:03

      A není té mouky nějak málo? Na celý PP a 4 vejce...co? :-\

    • pytrysek | 5. 6. 2015 08:35

      Bublanina je vynikající, těsto používám i jako korpus na dort s ovocem a želé.

    • bublanina
      bublanina | 3. 6. 2015 20:18

      Výborná, nadýchaná, zmizla hned :)

    • losveros | 12. 7. 2014 16:24

      Vynikající <3

    • daniela.opshytosh@zsnovapaka.cz
      daniela.opshytosh@zsnovapaka.cz | 9. 7. 2014 19:43

      je to perfektní,už se za ni začína prášit :-D :-D :-D :-P :-P :-P ;-) ;-) ;-)

    • Věra
      Věra | 5. 7. 2014 13:08

      Přidám do žloutků trochu citronové kůry a nemá chybu! Je hned pryč.

    • Ivana
      Ivana | 21. 6. 2014 06:29

      Vynikající recept!!! Měkká několik dní, nadýchaná, chuť na jedničku...hned se po ní zaprášilo.:) Jen se mi těsto zdálo dost nízké, a to jsem použila menší rozměr plechu:/

    • Jitka
      Jitka | 5. 8. 2013 19:36

      A pak, že dlouho vydrží.Ani nevychladla a je pryč. :-\ :-D

    • papasi
      papasi | 20. 7. 2013 09:18

      Bublaninu dělám s posýpkou do které přidám trošku skořicového cukru nebo kokosu. Je to nejlepší bublanina co znám. :-P

    • TerkaZV
      TerkaZV | 11. 5. 2013 09:40

      Zdravím lidičky, chystám se vyzkoušet tuhle mňamku ale nikde se tu nepíše jestli bublaninu mohu udělat s drobenkou? děkuji za radu :)

    • marie29 | 1. 5. 2013 11:08

      Výborná..jen se po ní zaprášilo :-))

    • ReceptyII.
      ReceptyII. | 17. 3. 2013 11:32

      Je výborná. Dávám 1*. :-)

    • zmoli | 9. 3. 2013 14:06

      Dělám ji poměrně často a je naprosto super.Jen se zapráší :-)

    • Brigit
      Brigit | 22. 1. 2013 21:50

      Dali jsme si nahoru trošku šlehačky a supr zákusek, sklidila úspěch u všech doma, děkuji!

    • MS
      MS | 17. 8. 2012 10:31

      Tento recept jsem tu našla už asi před třemi lety a od té doby už jinou bublaninu nechceme. Je báječná!!

    • Olga
      Olga | 1. 7. 2012 14:25

      Perfektní! Vyměnila jsem cukr za třtinový,přidala trochu strouhaného kokosu a dala do dortové formy. pekla jsem sice déle ale na perfektní bublaninu si stálo počkat ;-)

    • anička
      anička | 1. 7. 2012 09:41

      tak jsem to taky zkusila a mohu potvrdit,výborné :-[

    • Jana
      Jana | 29. 6. 2012 17:48

      Bublanina ma sama plus : rychla, jednoducha, krehka, nadychana, sladka tak akorat. Bohuzel ma jedno minus - rozhodne nevydrzi dlouho cerstva, protoze s tim, jak je dobra nema sanci ani 10 minut !!!!! :-)

    • Miluše ČervenkováP
      Miluše ČervenkováP | 26. 6. 2012 19:05

      Pekla jsem už podle různých receptů,ale tenhle je jednoznačně jednička.Je to dobrota. :-*

    • Markétka
      Markétka | 24. 6. 2012 22:06

      Bublaninu jsem dělala poprvé a už nikdy jinou něž tuto dělat nebudu... je naprosto výborná...děkuji :-*

    • Markétka
      Markétka | 24. 6. 2012 22:06

      Bublaninu jsem dělala poprvé a už nikdy jinou něž tuto dělat nebudu... je naprosto výborná...děkuji :-*

    • Ivana Zdvihalová | 14. 6. 2012 16:44

      Zdravím všechny,tuto bublaninu právě peču tento týden po druhé-je skvělá.Děkuji za recept.Ivana.

    • Marsel
      Marsel | 9. 6. 2012 15:09

      naprosto souhlasím :-) jednoduchá a vynikající <3

    • markéta
      markéta | 18. 5. 2012 23:04

      Vynikající není co dodat <3

    • Martina
      Martina | 13. 7. 2011 21:46

      Bublanina byla rychlá, snadná a moc dobrá !! Nejdéle na tom trvalo to vypeckování třešní :-) , recept chválím.

    • Klečková Daniela
      Klečková Daniela | 28. 6. 2011 16:26

      Čekám návštěvu,jdu na to!Pak okomentuju výsledek.už se těším. :-)

    • Iveta
      Iveta | 25. 6. 2011 11:22

      Pekla jsem ji s třešněmi a jelikož byla hned snězená, druhý den jsem ji dělala rodince znovu, tentokrát s jahodami. Všem ohromně chutnala a já, jelikož jsem celiak, jsem jen nasávala tu úžasnou vůni, ale protože mám ve spíži amarantovou mouku, zkusila jsem ji upéct z ní a povedlo se, takže celiakové, pokud máte rádi bublaninu, zkuste tento recept, jen místo polohrubé mouky dejte amarantovou, a nejen celiaci, amarant je velmi zdravá a zdraví prospěšná potravina, takže to zkuste i vy zdraví. :-) ;-)

    • člověk
      člověk | 11. 6. 2011 13:14

      nazdar 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

    • Monika
      Monika | 27. 3. 2011 19:48

      Prosím o radu O:-) Dnes jsem ji dělala, chuťově moc dobrá!!! <3 Akorát, když jsem ji vytahovala z trouby, nádherně vyrostla, za chvíli ovšem splaskla :-( Asi jsem udělala nějakou chybu, mám ji nechat ještě chvíli třeba ve vypnuté otevřené troubě? :-\ Pekla jsem v horkovzdušné na 165 st. Díky za radu ;-)

    • Bara
      Bara | 18. 2. 2011 16:03

      Mohu nahradit mléko smetanou 33% ? :)

    • Veronika K.
      Veronika K. | 6. 2. 2011 12:52

      Skvělá, všem moc chutná a nikdy by me teda nenapadlo jí dělat v mixeru, takže hned 2x díky:)

    • martina garšicová
      martina garšicová | 27. 9. 2010 18:55

      naprosto úžasná nadýchaná ! :))) díky !

    • Nikola Brzybohatá
      Nikola Brzybohatá | 16. 7. 2010 10:50

      Jednoduše vynikající!

    • Martina Kroufková
      Martina Kroufková | 13. 7. 2010 16:03

      Opravdu vynikající. Dělala jsem s jahodami, rybízem, angreštěm. Vždy perfektní, jen není pravda, že dlouho vydrží :)))), vždy se po ní jen zapráší. Dávám za jedna.

    • Petra Týlová
      Petra Týlová | 12. 5. 2010 16:41

      Dělala jsem již několikrát, pokaždé s jiným ovocem. VŽDY S ÚSPĚCHEM!!!

    • Tereza Vrbová
      Tereza Vrbová | 10. 3. 2010 10:32

      Je výborná,dávám 1!! Druhý den je snad ještě lepší a dělala jsem jí s jahodama,mňamka!!! Super,díky za recept,pošlu ho dál :-)

    • Jana švarcová
      Jana švarcová | 23. 1. 2010 12:38

      opravdu je výborna, davam 1

    • Vendula Foltová
      Vendula Foltová | 4. 7. 2009 12:40

      Vynikající...a opravdu jsme nestihli zjistit,zda vydrží dlouho čerstvá:-)

    • Mirka P.
      Mirka P. | 29. 6. 2009 10:27

      Ano, druhý den je stále jako čerstvá, ale třetího dne se nedožije. Jsme na ni jen dva a už je skoro pryč.

    • A B
      A B | 27. 6. 2009 20:28

      již píši druhý pochvalný komentář. musím se taky přiznat, že minule jsem ji dělala z vypeckovaných višní - zřejmě šťáva vytekla - bylo to opravdu mokré ze spodu. Ale snědla se taky (pro návštěvu by se nehodila). dnes jsem dělala s malinami, červeným a černým rybízem, a zase perfektní. Škoda, že už nemůžu dát další 1.

    • Ivana Samcová
      Ivana Samcová | 27. 6. 2009 12:04

      Paní Terezko, ještě, že vás tu máme. Moc díky za radu, na dotaz paní Jany, že pod piškot s jahodami je dobré dát plát listového těsta. Já už ji nechtěla péct, protože to dopadalo tak, jak Jana popisovala. Naštěstí jsem zahlédla vaši odpověď a dneska vyzkoušela. Prostě PARÁDA, jinak už ji péct nebudu. Jen možná pro toho, kdo má rád sladší, přidat trochu cukru navíc. Ještě jednou díky. Zdravím. Ivana

    • Tereza J.
      Tereza J. | 14. 6. 2009 08:33

      Janka, jahody majú vysoé percento vody, takže rady tri: 1. každé ovocie pred použitím do koláča premiešajte s 1 lyžicou múky. Zabránite tomu, aby kleslo dolu a hore nebolo nič a zároveň prípadnému premočeniu spodnej časti. 2. Ak použijete jahody, pod bublaninu položte tenký plát lístkového cesta a tak nalejte cesto. Nebudete mať spodok príliš premočený. 3. Snažte sa piecť čo najrýchlejšie, aby koláč nebol dlho v rúre.

    • Jana Nováková
      Jana Nováková | 14. 6. 2009 08:22

      Prosím o radu. Bublaninu jsem dělala s jahodami, chuťově dobrá, jen ovoce při pečení pustilo šťávu a spodní polovina buchty je celá promočená a rozblemtaná. Nabídnout návštěvě to teda nemůžu. Poradí mi prosím někdo, co s tím?

    • Irena Klasová
      Irena Klasová | 9. 6. 2009 14:48

      Dělala jsem s jahodami, taky nevím, jak chutná druhý den, nezbyl ani kousek. Bublanina není suchá, je krásně vláčná, dělala jsem na menší plech, protože z oslavy 18.narozenin zbyly ještě zákusky. Dávám za 1*

    • A B
      A B | 5. 6. 2009 20:18

      Tuto buchtu mám v oblíbených. opět jsem ji dnes dělala, , tentokrát s třešněma, jen co vychladla, byla pryč. Přijela dcera a 2 vnuci.opravdu - již po několikáté - vynikající.

    • Ivana Jelinkova
      Ivana Jelinkova | 1. 3. 2009 19:21

      Ted jsem dopekla. S olivovym olejem{slunecnicovy nebyl} a merunkami,trosku vic van.cukru a bylo.. moc moc chutnala. Dekuji za recept

    • Belldandy Goddess
      Belldandy Goddess | 14. 2. 2009 22:25

      Pani Klaro, ja bych dvojitou davku upekla ze sesti vajicek. Mleko vajicka nenahradi..

    • Klára Dedíková
      Klára Dedíková | 11. 2. 2009 21:10

      Pekla jsem s ostružinami (mám jich plný mrazák a potřebuji se jich zbavit) a chuťově opravdu výborná. Jen byla dost nízká, množství těsta je podle mně na menší plech nebo do remosky. Příště upeču z dvojité dávky, jen se mi nechce dávat osm vajec, bude stačit, když je nahradím mlékem?

    • Alena Hreusová
      Alena Hreusová | 8. 2. 2009 09:38

      Piekla som s čerešňami. Klasická jednoduchá chutná bublanina, nič výnimočné.

    • Markéta Vedejová
      Markéta Vedejová | 26. 1. 2009 11:32

      Děkuji za príma recept, bublanina je výborná, její přípravu zvládla 8-letá dcerka. Do těsta jsme ještě přisypaly dvě lžíce mletých ořechů a posypaly borůvkami. Mňam.

    • iva vostis
      iva vostis | 25. 1. 2009 14:57

      Tak jsem také vyzkoušela,jakou rychlosti jsem se do práce pustila,že jsem si ani neuvědomila,že jsem dala do mixeru celá vejce a výsledek,taky dobrý.

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:20

      Test 09:20

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:19

      Test 09:19

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:18

      Test 09:17 žluťoučký kůň úpěl ďábelské ódy

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:16

      Test 09:16

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:14

      Test 09:14

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:13

      TEST 09:13

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:11

      Test přidání nového komentáře 09:11

    • pavlina prochazkova
      pavlina prochazkova | 19. 1. 2009 22:13

      Tato bublanina je výborná a můžu potvrdit, že i druhý a třetí den je čerstvoučká. Ne, že by nám tak nechutnala a zbyla, ale upekli jsme jí s přítelem pozdě večer a druhý den byla vynikající.

    • brettv brettv
      brettv brettv | 19. 1. 2009 20:09

      tak jsem včera zkoušela, před obědem jsem upekla s borůvkama, dala na klasický plech-byla nižší a dala méně cukru a musím říci mňam. odpoledne už nebyl ani kousek a já musela ještě večer péct opět, to už jsem dělala z 1.5dávky a na plech akorát. hodnotím 1*

    • Zdeňka Matušková
      Zdeňka Matušková | 19. 1. 2009 19:44

      Je výborná, ale ani u nás nevyzkoušíme jaká jedruhý den. Dělala jsem s meruňkovým kompotem a můžu jen doporučit.

    • niobe nightingale
      niobe nightingale | 13. 1. 2009 19:00

      tak jsem chtěla vyzkoušet "top" recept... no nevim, ale není podle mých představ - doma jsme zvyklí na tužší bublaninu, která se mixuje 20 minut a je prostě taková jinačí... takže zůstávám radši u naší pracnější. ale vyzkoušet se má všechno .)

    • Helena Pazourková
      Helena Pazourková | 13. 1. 2009 14:53

      Děkuji za opravdu skvělý recept.Já doma neměla skoro žádné ovoce, jen tři malé banány, tak jsem je použila a bublaninu udělala mramorovou (půlku těsta s kakaem).Je opravdu moc dobrá.Na velký plech ovšem nebyla, jen na ten střední. Aspoň tedy v mém podání.

    • Renda ***
      Renda *** | 10. 1. 2009 10:33

      těsto je na klasický velký plech

    • Helena Ondrůšková
      Helena Ondrůšková | 9. 1. 2009 11:26

      Prosím na jak velkém plechu bublaninu mám upéct?

    • jana krakowitzerová
      jana krakowitzerová | 8. 1. 2009 14:56

      ta kteď jsem ochutnala a je jako pírko fakt ňamka, nedá se srovnat s jinýma bublaninama....Nedalo mi napsat podruhé !!!

    • jana krakowitzerová
      jana krakowitzerová | 8. 1. 2009 14:44

      Teď jsem jí vzndalala a je přes okraj plechu , krásně vyskočila....Pěkná.

    • Ivona Novotná
      Ivona Novotná | 8. 1. 2009 14:04

      Mňam, mňam je výborná!!!! Sice jsem neměla ještě úplně rozmražený jahody a tak byla trochu "mokrá", ale i tak zmizela za odpoledne.

    • alenaE -
      alenaE - | 6. 1. 2009 19:26

      CO vydrzi hooodne dlouho jo??? Lez-nam nevydrzela ani necele odpoledne!!!!Davam velikou1111!!!

    • Milena Skybova
      Milena Skybova | 4. 1. 2009 17:56

      Tak zrovna jsem jí vytáhla z trouby,věřím že bude chutnat.Dělala jsem ji z jahodami.

    • Renda ***
      Renda *** | 13. 12. 2008 05:40

      Bublanina je výborná,lepší jsem snad nejedla,dělala jsem ji s třešněmi a opravdu nebyla šance zjistit,jak chutná na druhý den! :-))Díky za recept!

    • Blanka Řeťovská
      Blanka Řeťovská | 7. 12. 2008 17:32

      Dneska jsem to zkusila. Výborné,jednoduché a hlavně rychlé. :-)

    • Jana Koukolová
      Jana Koukolová | 6. 12. 2008 13:34

      Na kolik stupňů to mám péct? Díky :-)

    • ladislava staffenová
      ladislava staffenová | 19. 6. 2008 19:33

      taky by mě zajímalo, jak chutná déle čerstvá,nějak se to vymklo :-))Laďka

    • Jana Remková
      Jana Remková | 19. 6. 2008 18:32

      Tak myslím,že nikdy nikdo,pokud to upeče nezjistí,jestli vydrží dlouho.Já jsem to upekla před chviličkou,sotva to stačilo vychladnout,ve trojko jsme snědli polovinu plechu na večeři a o druhou polovinu se postarala naše 87 letá babička a ikdyž to říká skoro vždy,řekla,že dlouho nic tak dobrého nejedla.Použila jsem jahody,ale určitě by to šlo s čímkoliv,už se těším na rybíz.Dávám za jedna a děkuji autorce za recept.

    • Kristina Wantuloková
      Kristina Wantuloková | 18. 6. 2008 20:41

      Opravdu skvělá, pekla jsem s jahodama, dávám 1*.

    • Zuzana Buroňová
      Zuzana Buroňová | 1. 6. 2008 15:39

      Bajecny recept, bublanina chutna moc dobre, druhy den jsem musela pect dalsi:-))

    • Marsí
      Marsí | 1. 2. 2008 13:17

      Je výborná, podařilo se mi uhájit na druhý den pár kousků a i ten druhý den je skvělá.Dělala jsem s meruňkama, je taková fajn nakyslá....dávám za 1..:-)

    • Petra T.
      Petra T. | 29. 1. 2008 10:38

      Opravdu nemá chybu dělala jsem na víkend a hned byla pryč. Děkuji za recept opravdu skvělá dávám za 1.

    • Lenka Nedbalek
      Lenka Nedbalek | 23. 1. 2008 19:57

      Dneska jsem ji upekla a je vinikajici, vsem moc chutnala. Dukuji za recept.

    • Gaba Holoubkova
      Gaba Holoubkova | 19. 1. 2008 18:05

      Kdyz komentar - tak velmi kladny! Autorce Kvete diky za bublaninu. Ja ji upekla bez ovoce, ale naplnila kremem. Lahudka.Uvitam prispevek na muj kucharsky web.http://takvarimja.nazory.cz/

    • hanka vanková
      hanka vanková | 9. 1. 2008 17:23

      tak jsem jí dnes upekla a je opravdu vynikající,dělala jsem ji z broskví .super super

    • mia
      mia | 30. 8. 2007 10:29

      ještě jsem zapoměla, dělala jsem jí s višněmi a pokusně jsem je ,aby mi nepropadly dolu do těsta,obalila místo v mouce, v mletých ořeších-moc dobré...první bublaninka, za kterou jsem se pochválila;o) hezký den

    • mia
      mia | 23. 8. 2007 11:04

      úžasná, perfektní, výborná, jen jednu chybu má...je rychle mizící;o)))

    • Květa B.
      Květa B. | 9. 8. 2007 21:30

      Teda Maňule, to jsi tedy dobrá. Já jsem v 16 pekla nanejvýš zelené bábovky, v lepším případě zeleno-fialové.Moji mamu z toho vždycky málem trefil šlak.

    • maňule
      maňule | 9. 8. 2007 20:17

      je mi 16 a byla to moje první bublanina, před chvílí jsem ji vytáhla z trouby a myslim si, že se mi docela povedla a chuťově je taky výborná, sice trošku kyselejší, ale to bude tím, že tam jsou švestky:D...děkuju za recept!! :))

    • Kamamila
      Kamamila | 30. 7. 2007 22:15

      Pekla jsem jí s ostružinami. Musím říct, že je opravdu moc dobrá. Není vysoká a suchá. Do teď mi takový recept na bublaninu chyběl. Dávám 1 a do oblíbených. A tady děkuji autorce.

    • Věra
      Věra | 26. 6. 2007 17:30

      Na základě komentářů jsem raději udělala z 1,5 dávky. Dva kousky jsem uschovala, abych zjistila, jestli je název pravdivý. Pekla jsem v sobotu, dnes ochutnala a musím potvrdit, že název odpovídá skutečnosti.

    • Zdeňka
      Zdeňka | 24. 6. 2007 19:24

      Taky se přidávám ke chvále,bublaninu jsem dělala s třešněmi a byla opravdu výborná.Dávám za 1.

    • Andrea J.
      Andrea J. | 24. 6. 2007 10:39

      Dekuji za vyborny a rychly recept. Pred chvili jsem vytahla bublaninu z trouby a je vynikajici!!!!!! Nam nam nam!

    • Miroslava Marková
      Miroslava Marková | 17. 6. 2007 19:04

      Bublaninu jsem pekla dnes ráno a teď už je plech prázdný. Neměla jsem čerstvé třešně, dala jsem do bublaniny kompotované a bylo to super, doporučuji a dávám samozřejmě za 1. Akorát mi po vyndání z trouby trochu popraskala.Poradí mi prosím někdo, jak se tomu příště vyvarovat?Děkuji!

    • Pavlína Drexlerová
      Pavlína Drexlerová | 15. 6. 2007 18:46

      Bublanina byla skvělá, ale příště musím udělat z dvojité dávky, protože se po ní jen zaprášilo!!!

    • Květa B.
      Květa B. | 15. 6. 2007 14:08

      Ano, je.

    • beba
      beba | 15. 6. 2007 12:12

      Je to na klasický veľký plech ?

    • Pavlínka
      Pavlínka | 13. 6. 2007 11:09

      Zlákal mě Váš komentář,tak jsem ji včera upekla,a mohu jen doporučit.Pěkně vyběhla a je to opravdu BUBLANINA.Děkuji za vynikajíci recept.

    • Květa B.
      Květa B. | 10. 6. 2007 22:10

      Taky jsem byla v pokušení ji přejmenovat na : Bublanina,která se hned sežere.

    • Jana K.
      Jana K. | 9. 6. 2007 17:58

      Souhlasím s komentářem - kdo vlastně ví, že zůstane dlouho čerstvá, když zmizí z plechu skoro ještě za tepla...???Je opravdu vynikající vynikající vynikající!!! Doporučuji :-)

    • denisa wowrová
      denisa wowrová | 30. 5. 2007 16:50

      Bublanina je Výborná...

    • Martina B
      Martina B | 13. 5. 2007 11:31

      Je to vynikající bublanina, kterou dělám vždycky, když čekáme návštěvu, všem moc chutná a opravdu rychle zmizí :)

    • Daniela Hrušková
      Daniela Hrušková | 14. 10. 2006 22:13

      Tak se mi bohužel nepovedla, srazila se nebo jsem jí dala na špatný velký plech, těsta jsem moc neměla....ale když si dám 2ks na sebe, je výborná!! :o))

    • Eva Weiserová
      Eva Weiserová | 16. 7. 2006 08:55

      Včera jsem ji pekla,VYNIKAJÍCÍ!!!!.dávám 5 jedniček.Dnes ji musím upéct znova.Jen by se měl asi opravit název-nikdo nebude schopen zjistit,jak dlouho zůstane čerstvá,protože je okamžitě pryč.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
    Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Grilovaná křidélka v jogurtu

    Grilovaná křidélka v jogurtu

    Vločková pomazánka

    Vločková pomazánka

    Roláda se šlehačkou

    Roláda se šlehačkou

    Autíčka k snídani

    Autíčka k snídani

    Ředkvičkový salát se šunkou

    Ředkvičkový salát se šunkou

    Zeleninová frittata

    Zeleninová frittata

    Amorův jablečný řez (koláč)

    Amorův jablečný řez (koláč)

    Jemná vajíčková pomazánka

    Jemná vajíčková pomazánka

    Výborný jahodový dort

    Výborný jahodový dort

    Doporučujeme

    30 minut
    Kachní paštika

    Kachní paštika

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    145
    Francouzský jablkový koláč
    Francouzský jablkový…
    42
    Palačinky
    Palačinky
    40
    Kachna pomalu pečená
    Kachna pomalu pečená
    28
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    25
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka

    Zajímavé články

    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…

    Sledujte nás

    AHA.cz Nová plastika Dary Rolins: Přestáváte si být podobná, tvrdí fanoušci

    Nová plastika Dary Rolins: Přestáváte si být podobná, tvrdí fanoušci

    AHA.cz  To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

    To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

    AHA.cz Nedělní Aha! 24.1.2021

    Nedělní Aha! 24.1.2021

    Dáma.cz 10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    Dáma.cz Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Jaký rituál vykonat o zimním slunovratu?

    Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Jaký rituál vykonat o zimním slunovratu?

    Ženy.cz Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Maminka.cz Hysterický záchvat: Zvládněte ho bez stresu! Tohle na vzteklouny platí

    Hysterický záchvat: Zvládněte ho bez stresu! Tohle na vzteklouny platí

    Reflex.cz Maláčové navzdory. Spolek oživuje památky i zaměstnává hendikepované, ale ministryně na ně zaklekla

    Maláčové navzdory. Spolek oživuje památky i zaměstnává hendikepované, ale ministryně na ně zaklekla

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    Další doporučené recepty:

    Bublanina s jahodami
    Bublanina s jahodami
    Bublanina s rybízem
    Bublanina s rybízem
    Bublanina z remosky
    Bublanina z remosky
    Bůček na čínský způsob
    Bůček na čínský způsob
    Bůček na pivu - pikantní
    Bůček na pivu - pikantní
    Bůček na pórku z pečícího sáčku
    Bůček na pórku z pečícího sáčku
    • Recepty.cz
    • Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí