Candát na kmíně

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Zdenkokuk

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g candát
    • 20
      g máslo
    • 50
      g sádlo
    • hladká mouka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce ryby osolíme, okmínujeme a poprášíme moukou. Rybu pečeme v rozehřátém sádle zvolna po obou stranách doměkka. Tuk od pečení zastříkneme vodou, převaříme a zjemníme máslem. Touto šťávou přelijeme rybu na talíři.
2
Pečeme 30 min.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • dzently
    dzently |

    29. 5. 2016 20:46

    jednoduché a chutné

  • dzently
    dzently |

    29. 5. 2016 20:46

    jednoduché a chutné